Lastig om een keuze te maken? Maar wil je toch met een origineel cadeau voor de dag komen? Neem dan een TiMeBoo GIFTCARD. 

We kunnen de GIFTCARD digitaal doen toekomen, maar kunnen hem ook voor je uitprinten op stevig papier, en kostenloos aan je opsturen.

Vul bij de afrekening van de bestelling de kortingscode in die op de GIFTCARD staat. Het bedrag wordt dan automatisch op het eindbedrag in mindering gebracht. De korting kan om technische redenen niet over meerdere bestellingen verspreid worden en moet dus in één keer opgemaakt worden. De GIFTCARD heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Als je een persoonlijke boodschap wilt vermelden, dan kun je deze aan ons doorgeven via de mail, en zetten wij het GRATIS voor je op de GIFTCARD. Vermeld dan wel het ordernummer bij je mail.

Sorteer op
 • Giftcard 15,-
  Giftcard 15,-

  Altijd een origineel cadeautje bij de hand...

  Geef een bijdrage voor een TiMEB)) horloge, ter waarde van 15 euro. De ontvanger heeft zo al een leuk deel van het horloge en kan zelf een keuze maken welk horloge het gaat worden.…

  € 15,00
 • verjaardagstip

  Giftcard 25,-
  Giftcard 25,-

  Wil je een ander verrassen met een origineel horloge maar durf je het niet helemaal aan omdat je niet zeker bent over de kleur of de maat, neem dan een GIFTCARD ter waarde van 25 euro.

  De ontvanger heeft zo al een leuk deel van…

  € 25,00
 • Giftcard 50,-
  Giftcard 50,-

  Wil je je vingers niet branden aan een verkeerde kleur of verkeerde maat, maar wil je wel origineel voor de dag komen? Neem dan gewoon een TiMEBOO GIFTCARD ter waarde van 50 euro.

  € 50,00
© 2013 - 2021 TiMEBOO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel