NIEUW BIJ TIMEBOO

Exclusief door  TIMEBOO gemaakt,  prachtige en solide bamboe sieradenstandaard. Een lust voor het oog en het ruimt ook lekker op. Verkrijgbaar  in  twee versies en te bestellen bij de accesoires !


We staan op PULSE,  DÉ DESIGN beurs in LONDEN,  14 t/m 17 mei, met Pinksteren. Dus mocht je toevallig in Londen zijn met Pinksteren, bezoek ons dan in stand E85 :-) Even 'gratis' registreren via internet .

TIMEBOO STAAT DIT VOORJAAR WEER OP SHOW UP, DE TRADE SHOW FOR HOME AND GIFT. Ben je als retailer op zoek naar een unieke en populaire uitbreiding van je cadeau collectie, bezoek ons dan. We staan recht tegenover LISTEN UP, stand nummer 260. 

TIMEBOO bezoekt de buren in de kerstperiode, we gaan naar een aantal prachtige design kerstevenementen in Duitsland,bekend onder de naam HOLY SHIT SHOPPING in Berlijn en in Hamburg. Iets dichterbij huis zitten we in Keulen op de Super Weihnachts Markt. KIJK hier voor de data:

Holy Shit Shopping HAMBURG 28 en 29 NOVEMBER

Holy shit shopping BERLIJN 12 en13 DECEMBER

Supermarket KEULEN 19 en 20 DECEMBERSHOW  UP TRADE SHOW for HOME & GIFTS

     

Op zondag 23 augustus en maandag 24 augustus is het zover. Dan staan we op DE trendy lifestyle en gift beurs SHOW UP in Haarlem. De beurs is een vernieuwende, inspirerende B2B beurs bedoeld voor retailers. Dus heb je interesse om retailer te worden voor onze unieke Timeboo horloges, kom dan de horloges zelf bekijken op deze beurs. We begroeten je graag met een leuke beursaanbieding. Op zaterdag 19 en zondag 20 september zien we je graag op de PUUR FAIR te Amsterdam. Een inspirerende fair voor een groot publiek. Van biologisch eten tot electrisch vervoer, van zonnefolie tot houten speelgoed, en natuurlijk BAMBOE.  Op PuurFair proef je de toekomst. We staan er met de Timeboo horloges maar ook met een deel van onze andere bamboe collectie. 

Centraal gelegen in Amsterdam Noord, gratis met de NDSM pont vanaf Centraal Station, ligt Undercurrent. een uiterst inspirerende omgeving  

© 2013 - 2022 TiMEBOO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel