WHOLESALE, word een retailer voor TiMEBOO

Ben je enthousiast bent geraakt over onze TiMEBOO bamboe horloges?

Als je een winkel (of webwinkel) hebt wil je deze horloges misschien wel opnemen in de collectie van je winkel. Diverse retailers in binnen- en buitenland gingen je al voor. We verwelkomen altijd graag nieuwe retailers die hun collectie graag willen uitbreiden met het duurzame bamboe horloge van TiMEBOO. Stuur ons bij interesse in ieder geval een mail (info@timeboo.eu)

Wat mag je verwachten als je reseller wordt van TiMEBOO?

  • De minimumafname van bestellingen is € 100,- . Dit komt neer op ongeveer 5 horloges. Voor de verzendkosten wordt € 6,95 in rekening gebracht. We sturen je een retail prijslijst zodat je weet waar je aan toe bent. De prijzen voor de consument zijn zoals getoond op deze site (timeboo.eu). Dit zijn de minimum adviesprijzen waar je niet onder mag gaan zitten. Als je meer wilt vragen mag dat uiteraard.
  • De horloges zijn voorzien van een EAN-code en worden allemaal geleverd inclusief doosje, inlegger (met wat informatie) en een garantiekaartje
  • Je kunt dwars door de collectie heen bestellen. Je krijgt van ons een bestelformulier in Excel en kunt dit via de mail ingevuld aan ons doen toekomen. Doorgaans worden de horloges binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd. 
  • Je kunt de horloges bekijken op deze pagina. Wanneer je een webwinkel hebt kun je foto's van deze pagina halen of ons mailen voor een fotobestand.
  • Je kunt de horloges rechtstreeks bij ons bestellen, maar ook via de B2B platformen Orderchamp en Ankorstore. Voordeel van deze platformen is dat zij soms aantrekkelijke aanbiedingen hebben , waarbij je b.v. de eerste keer een fikse korting op je bestelling in de wacht kunt slepen. We kunnen niet zeggen hoeveel dit precies is, want dit verandert telkens.
  • Mocht een klant bij je terugkomen omdat er iets mis is met het horloge, dan hoef je dit niet zelf op te lossen. Je kunt de klant naar ons verwijzen, en wij nemen dan de klachtenafhandeling en eventuele reparatie van je over. We hebben een eigen reparateur en beoordelen graag zelf wat er nodig is wanneer een klokje gebreken vertoont. Dit doen we liefst in rechtstreeks contact met de klant, omdat de lijntjes dan het kortste zijn. Ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd hoe meer mensen ertussen zitten, hoe meer fouten er gemaakt kunnen worden, en dat doen we liever niet. We ontzorgen je dus wat betreft klachtenafhandeling. Dat is in ieders belang vinden we.

Interesse gewekt? Bel of mail ons in ieder geval! We beantwoorden je vragen graag en voegen je graag als reseller toe.

 

 

 

© 2013 - 2023 TiMEBOO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel