Retourneren

Wanneer je een product hebt gekocht dat - om wat voor reden ook - niet aan je verwachtingen voldoet dan kun je het zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen,  retourneren aan Cayboo/Timeboo. Het door jou  gekochte product moet dan:

  • Onbeschadigd zijn

  • In de verpakking zitten

  • Niet gebruikt zijn

  • Voorzien zijn van de originele aankoopfactuur

  • Op kosten van de koper retour gezonden worden en voldoende gefrankeerd zijn

Artikelen die op aanvraag gepersonaliseerd zijn of speciaal voor jou  op bestelling vervaardigd  zijn,  zijn uitgesloten van bovenstaande regeling en kunnen niet retour genomen worden.

Niet voldoende gefrankeerde retouren zullen  wij niet accepteren.

Je kunt je retourmelding  via email ( info@timeboo.eu ) doorgeven

Retour zenden geschiedt op risico en kosten van de koper. Mocht het pakket tijdens verzenden verloren of beschadigd raken dan kan het aankoopbedrag niet retour worden gegeven. Om dit te voorkomen kun je het pakket via aangetekende post verzenden, maar dit willen we zeker niet verplichten.

Na ontvangst en controle van je retourzending zal het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug op je rekening worden gestort, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst.
Vergeet niet het ordernummer / factuurnummer te vermelden in je email.

Bij onduidelijkheden kun je  telefonisch contact opnemen met Cayboo/TiMEBOO tijdens winkeluren 085 8771596 (maandag en dinsdag gesloten). Spreek aub geen voicemail in, deze wordt niet gebruikt. 

Klachten
Wanneer er klachten zijn over de producten, de afhandeling of de service dan verzoeken we je contact op te nemen met TiMEBOO middels telefonisch of emailcontact (info@timeboo.eu). 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Winkel adres 

TIMEBOO / CAYBOO vof
Steenweg 7
6131 BB  SITTARD
Nederland

Openingstijden winkel Sittard 
Maandag 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag  van 10.00 - 17.00 uur
 

De webwinkel is  24/7 open.

© 2013 - 2023 TiMEBOO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel