Retourneren en klachten

Wanneer je een product hebt gekocht dat - om wat voor reden ook - niet aan je verwachtingen voldoet dan kun je het zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen,  retourneren aan TiMEBOO. Het door jou  gekochte product moet dan:

  • Onbeschadigd zijn

  • In de verpakking zitten

  • Niet gebruikt zijn

  • Voorzien zijn van de originele aankoopfactuur

  • Op kosten van de koper retour gezonden worden en voldoende gefrankeerd zijn

Niet voldoende gefrankeerde retouren zullen wij niet accepteren.

We willen je verzoeken je retourmelding via email ( info@timeboo.eu ) aan ons door te geven. Retour zenden geschiedt op risico en kosten van de koper. Mocht het pakket tijdens verzenden verloren of beschadigd raken dan kan het aankoopbedrag niet retour worden gegeven. Om dit te voorkomen kun je het pakket via aangetekende post verzenden, maar dit willen we zeker niet verplichten.

Mocht je een artikel beschadigd/defect van ons hebben ontvangen, dan kun je dit telefonisch of via de mail aan ons melden en zullen we een retourlabel beschikbaar stellen.

Na ontvangst en controle van je retourzending zal het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug op je rekening worden gestort, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst.
Vergeet niet het ordernummer / factuurnummer te vermelden in je email. Uiteraard mag je een artikel ook omruilen; ook in dat geval kun je je wnesne kenbaar maken via de mail.

Bij onduidelijkheden kun je  telefonisch contact opnemen met TiMEBOO (06-41948299) tijdens kantooruren. Spreek a.u.b geen voicemail in, deze wordt niet gebruikt. 

Klachten
Wanneer er klachten zijn over de producten, de afhandeling of de service dan verzoeken we je contact op te nemen met TiMEBOO middels telefonisch of emailcontact (info@timeboo.eu). 

Vanaf 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Retour adres 

TIMEBOO 
Kapellerweg 9A
6132 AT  SITTARD
Nederland

 

De webwinkel is  24/7 open.

© 2013 - 2024 TiMEBOO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel