Retourneren

Wanneer u een product hebt gekocht dat - om wat voor reden ook - niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u het zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen nadat u het pakket hebt ontvangen,  retourneren aan Cayboo/Timeboo. Het door u gekochte product moet dan:

  • Onbeschadigd zijn

  • In de verpakking zitten

  • Niet gebruikt zijn

  • Voorzien zijn van de originele aankoopfactuur

  • Op kosten van de koper retour gezonden worden en voldoende gefrankeerd zijn

Artikelen die op aanvraag gepersonaliseerd zijn of speciaal voor u op bestelling vervaardigd  zijn,  zijn  uitgesloten van bovenstaande regeling en kunnen niet retour genomen worden.

Niet voldoende gefrankeerde retouren kunnen wij niet accepteren.

U kunt uw retourmelding van het pakket aanmelden  via email ( info@timeboo.eu ) en door het invullen van het retourformulier dat u hier vindt 

 

Het retour adres is :

TIMEBOO / CAYBOO vof
Voorstad 8
6131 CR SITTARD
Nederland

 

Retour zenden geschiedt op risico en kosten  van de koper. Mocht het pakket tijdens verzenden verloren raken dan kan het aankoopbedrag niet retour worden gegeven. Aangeraden wordt, het pakket via aangetekende post te verzenden.

Na ontvangst en controle van uw retourzending zal het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug op uw rekening worden gestort, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst.
Vergeet niet het ordernummer/factuurnummer te vermelden in uw email.

Bij onduidelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen met Cayboo via 0031 6 41948299 (Ilona) of 0031 6 26002930 (Marga)  tegen normaal tarief van uw provider.

Klachten

Wanneer er klachten zijn over de producten, de afhandeling of de service dan maakt u dit bespreekbaar bij Timeboo middels telefonisch of emailcontact (info@timeboo.eu) .  

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2013 - 2018 timeboo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel