TiMEBOO heeft een eigen servicedienst voor reparatie en onderhoud van de TiMEBOO horloges.

Horloges die een defect hebben kunnen, na voorafgaande melding via de mail, opgestuurd worden. Uiteraard weegt daarbij mee of de garantietijd verstreken is en wat de oorzaak is van het defect. Verkeerd gebruik of onzorgvuldige toepassingen die hebben geleid tot defect zullen niet door ons gehonoreerd worden. Defecten die terug te voeren zijn op fabricagefouten of gevolgen van transport worden door ons teruggenomen en zullen indien mogelijk gerepareerd worden. Let wel: dit geldt alleen voor de eigen TiMEBOO  horloges. Wij zijn géén horlogezaak die andere horloges repareert of batterijen van andere horloges vervangt. Daartoe verwijzen we je graag naar de reguliere horlogezaken.

Horloges kun je voor reparatie opsturen naar:

TIMEBOO
Steenweg 7
6131 BB  SITTARD

Graag horloge verzenden bij voorkeur op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag, ivm openingstijden winkel en aannemen post.

Garantiebepalingen
Op de horloges zit een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. 

Wanneer je aankoop tijdens de garantieperiode defect raakt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Indien je je horloge op moet sturen krijg  je van ons verzendinstructies. 
Wij zullen je vervolgens adviseren over reparatie of vervanging van je aankoop.  Naast de fabrieksgarantie zit er op onze horloges een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Buiten de garantie van horloges vallen de volgende onderdelen:

Batterijen (eenvoudig zelf te vervangen door het achterkantje los te schroeven).  Je dient een knoopcel batterij 377A/AG4 te gebruiken.
Bandje
Bamboe uurwerk kast (bamboe is en blijft een natuurlijk materiaal en kan niet tegen hard stoten. Onverhoopt kan er zo een stukje van de horlogekast af gaan of een barstje in komen)
Glas

Gebruikstips
Voorkom hevige schokken, contact met chemische producten en magnetische invloeden. Het horloge is spatwatervast. Voor onderdompeling in water is het niet geschikt. Ook niet om mee te douchen, te zwemmen of andere water activiteiten
In een enkel geval kan er wat condens aan de binnenkant van het glas komen. Dit verdwijnt weer, 

Kosten reparaties die niet onder de garantie vallen

Vaste prijzen onderdelen TIMEBOO m.i.v.  25 mei 2019

- Single bandje    leer of kurk       19.95
- Double bandje    leer of kurk   23.95
- Triple Bandje    leer of kurk       25.95

•    Voorwaarde zelf er in zetten; breuk bamboe eigen risico
•    Indien wij klokje aan moeten zetten komt er 3,95 verzendkosten  bij in Nederland ( altijd terug verzenden retour met T&T)

-  Glas inzetten / vervangen    11.95 excl. verzendkosten  (alleen bij eigen Timeboo klokjes, niet van andere merken)  Voor het buitenland gelden afwijkende post tarieven, 

-Los uurwerk  serie single-double-triple)  34.95

-Los uurwerk BIG MEDIUM SMALL 34,95

© 2013 - 2022 TiMEBOO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel